piatok 30. apríla 2010

Rybací špíz

Potrebujeme:500g mrazených filiet,1tenší pór,cherry paradajky,grilovacie korenie,horčicu,tatársku omáčku.
Príprava:
rybie filety pripravíme klasickým spôsobom,nakrájame ich na kocky tak akurát,pór nakrájame na prieč na 2cm kúsky.Na ihlicu alebo špajdľu striedavo napichávame rybu,pór,rybu,paradajku atď.Hotové špízy okoreníme grilovacím korením z každej strany a potrieme horčicou necháme odležať.Na teflonovej pánvici na malom množstve oleja opekáme tou stranou ktorá je potretá horčicou,pred otočením vrchnú stranu potrieme tatárskou omáčkou a otočíme ,opekáme z druhej strany.Podávame s varenými zemiakmi a šalátom:Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára