Potrebujeme:1 kg uvarených zemiakov,2 zväzky jarnej cibuľky,250ml.majonézy,3 pl. olivového oleja,2 pl.vínneho octu,1 pl. dijonskej horčice,1 pl.cironovej šťavy,1 biely jogurt soľ,ml.čierne korenie.
Príprava:Zemiaky uvaríme v osolenej vode,vychladíme,ošúpeme a pretlačíme cez mriežku.V pohári dobre zmiešame,olej,ocot,citrónovú šťavu,horčicu,soľ a korenie.Zemiaky zmiešame s nadrobno na krájanou cibuľkou aj s vňaťou zalejeme zálievkou a majonézou.Ak je šalát moc suchý pridáme biely jogurt necháme odstáť a potom ešte dochutíme.Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára