Potrebujeme:1 vrecko mrazenej zelenej fazuľky,1 údene tofu,1 vrecko sójové rezance,1 pór,zemiaky,1 masox alebo zeleninový bujón,smotanu na varenie,mlieko,soľ,ml.čierne korenie,sladkú papriku.alobal.
Príprava:Sójové rezance pripravíme obvyklým spôsobom po vychladnutí vytlačíme prebytočný masox.Pór nakrájame na kolieska, tofu na menšie kocky.Na spodok zapekacej misy dáme pór na to údené tofu ,očistené na tenké kolies na krájané zemiaky osolíme ,ďalej dáme sójové rezance,pridáme papriku korenie.Na koniec rovnomerne rozdelíme vrecko nerozmrazenej zelenej fazuľky,zalejeme sladkou smotanou zmiešanou s mliekom tak aby bol povrch zakrytý.Navrch dáme trochu masla nakrájaného na plátky zakryjeme alobalom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.Pred dopečením dáme dole alobal.Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára