Potrebujeme:rybie filé ,soľ,tvrdý strúhaný syr,petržlenovú vňať,vegetu, hladkú múku ,strúhanku
Príprava:Zmrazené filé nakrájame na porcie ,osolíme,necháme rozmraziť tak aby pustila vodová glazúra tú potom odstránime.Takto celkom nerozmrazené filé obalíme v hladkej múke posypeme vegetou a opečieme na rozpálenom oleji/alebo masle/z oboch strán.Opečené filé vložíme do zapekacej misy ešte trochu posypeme vegetou,strúhaným syrom,trochou strúhanky, posekanou petržlenovou vňaťou,polejeme výpekom,alebo dáme kúsky masla.Uvaríme si zemiaky /môže byť zemiaková kaša?/ a šalát podľa obsahu chladničky.Dobrú chuť
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára