Potrebujeme:400 g aljašskej tresky,400 g penne,60g čiernych olív,2pl.nasekaných kapár,500g paradajkového pyré,citrón,2 strúčiky cesnaku,2 menšie červené cibule,petržlen,olej,soľ,ml.čierne korenie,bazalku.
Príprava:Rozmrazenú tresku pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať.Nasekáme si kapary a olivy nakrájame na kolieska. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji,pridáme prelisovaný cesnak olivy,kapary,chvíľu miešame potom pridáme filety nakrájané na kocky a paradajkové pyré.Varíme 15 minút ,pridáme soľ,korenie,bazalku.
Zmiešame s uvarenými cestovinami a podávame posypané nakrájanou petržlenovou vňaťou.Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára