utorok 15. júna 2010

Zapekané file na póre

Potrebujeme:500g rybacieho file ,400g póru,1 citrón,150 g tvarohu,3pl.mlieka,pažítku,olej,soľ,ml.čierne,1,5 dl vývaru,maslo.
Príprava:
Umyté file pokvapkáme citrónom a necháme odležať.Pór pokrájame na tenké kolieska a na oleji dusíme.Počas dusenia polejeme vývarom,popom ho osolíme a okoreníme a dáme na maslom vymastenú zapekaciu misu.File osolíme a dáme na pór.Tvaroh vymiešame s mliekom,pridáme posekanú pažítku,soľ,korenie,dochutíme šťavou z citróna a vylejeme na ryby.Misu dáme do studenej rúry a pečieme 35 min. pri 200 stupňov.Podávame s varenými zemiakmi alebo hranolkami.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára