piatok 30. júla 2010

Citrónové cestoviny s tuniakom

Potrebujeme:250 g cestovín,100g masla,1 konzerva tuniaka/väčšia/120 g zelených olív,150g šľahačkovej smotany,soľ,olivový olej,,šťava s 2 citrónov,ml.čierne korenie,posekaná petržlenová vňať.Miesto citróna môžeme použiť limetku
Príprava:
Cestoviny uvaríme podľa návodu.V hlbokej pánvici rozpustíme maslo,prilejeme citrónovú šťavu a šľahačku.Keď to začne vrieť tak to začne hustnúť a tak šľahačku prilievame podľa potreby.Do citrónovej omáčky pridáme uvarené cestoviny,scedeného tuniaka a zelené olivy nakrájané na koliesky.Spolu prehrejeme a podľa potreby ešte osolíme a okoreníme.Nakoniec primiešame petržlenovú vňať.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára