Potrebujeme:250g eidamu.120 g hermelínu,200 g nivy,200 g malých šampiňónov,2 vajcia ,50 ml.piva,1 cibuľa,hladká múka,strúhanka soľ,olej,oregáno,ml.čierne korenie.
Príprava:eidam,hermelín,nivu nakrájame na kocky.Cibuľu nakrájame na kolieska.Všetko striedavo napichneme na špíz-špajdľu.Obalíme v múke, vo vajciach rozšľahaných s pivom a strúhanke.Vysmažíme zo všetkých strán v rozpálenom oleji.Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.Dobrú chuť.
Môžeme urobiť dip.6 čiernych olív nakrájame na drobno,zmiešame s prelisovaným strúčikom cesnaku,2 pl.vínneho octu,4 pl tatárskej omáčky.dochutíme soľou,ml.čiernym korením,oregánom alebo tymianom.Necháme hodinu odležať.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára