Potrebujeme:500 g uvarených zemiakov,1 zelenú papriku,2 stonky stopkového zeleru,1 červená cibuľa,150 ml.bieleho jogurtu.2 kl.dijonskej horčice,soľ.ml.čierne korenie
Príprava:Uvarené a ošúpané zemiaky nakrájame na kocky,papriku na pásiky,cibuľu nadrobno,zelerové stonky na plátky.Všetku zeleninu vložíme do misy zalejeme zálievkou,ktorú sme urobili s jogurtu a horčice.Premiešame dochutíme soľou,ml.čiernym korením a ozdobíme pokrájanými zelerovými lístkami z stopkového zeleru.
Môžeme vylepšiť natvrdo uvarenými vajcami a pri servírovaní ozdobiť nakrájanou reďkvičkou.Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára