utorok 23. marca 2010

Cestoviny ala itália

Potrebujeme:400g cestovín ,6 paradajok,1 cibuľu,2 strúčiky cesnaku,olivový olej,bazalka,soľ, mletá červená paprika,parmezán alebo iný strúhaný syr
Príprava:strúčiky cesnaku pokrájame na tenké plátky a necháme 2 min.vyluhovať v oleji na miernej teplote.Nízka teplota je dôležitá,lebo by olej začal zapáchať.Potom cesnak vyhodíme.Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu zvýšime teplotu a smažíme.Pridáme olúpané nakrájané paradajky,pridáme soľ,pol lyžičky červenej papriky a tesne pre dokončením bazalku.Uvarené cestoviny opláchnem aby sa zbavili lepku.Cestovinu dáme na tanier polejeme omáčkou,posypeme parmezánom alebo iným strúhaným syrom.Buon apetito.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára