pondelok 15. marca 2010

Losos pod zemiakovou "perinou"

Potrebujeme:150g lososa na osobu,3 zemiaky,strúhanka,40g tvrdého syra,20g masla,pažítku ,tymian,1-2strúčiky cesnaku,soľ.ml.čierne korenie
Príprava:Losos ochutíme soľou,korením a zľahka citrónovou šťavou a olejom.Zemiaky nastrúhame na hrubo,pridáme strúhanku,nastrúhaný syr,maslo,pažítku/ak nemáš tak petržlen/,tymián,prelisovaný cesnak a vymiešame hmotu primeranej hustoty/korigujeme strúhankou/ochutnáme a dochutíme.Touto perinou rovnomerne potrieme lososa ,ktorého sme dali do maslom vymazanej zapekacej misy.Dáme do vyhriatej rúry zapekať asi na 15 min.Podávame so zeleninovým šalátom.Dobrú chuť

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára