streda 10. marca 2010

Rybie filé na leči

Potrebujeme:600g rybieho filé,1malé lečo/350g/alebo paradajky a papriky,3strúčiky cesnaku,1dlkyslej smotany,
1citrón,hl.múka,soľ,strúhaný syr,petržlenová vňať
Príprava:rozmrazené rybie filé,pokvapkáme citrónom a necháme hodinu na chladnom mieste.Hotové lečo zmiešame so soľou a kyslou smotanou a dáme do zapekacej misy.Odležané a odkvapkané filé potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným so soľou,obalíme v hl.múke,opražíme na rozohriatom oleji a poukladáme na lečo,obložíme plátkami masla a zapekáme vo vyhriatej rúre.Pred dopečením posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť ešte 5 min.Podávame s varenými zemiakmi posypanými vňaťou,alebo z pečivom.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára