utorok 23. marca 2010

Vtĺkané sójove rezne

Potrebujeme:1 balenie sójových rezňov,alebo sójových plátkov,strúhanku,soľ,1,5 bujónu,ml.čierne korenie,2 vajcia podľa množstva sójového mäsa,olej 1 lyžica horčice,2-3 lyžice kečupu,vegeta,hladká múka
Príprava:Sójove mäsko si pripravíme podľa základného predpisu,necháme vychladiť a zbavíme prebytočného bujónu.Rezne/plátky/ okoreníme,obalíme v strúhanke a tĺčikom na mäso cez mikroténový sáčok vtlčieme do do rezňov potom ich namočíme do rozhabarkovaných vajec a prudko opečieme na oleji z oboch strán a následne vyberieme.Do výpeku pridáme horčicu,kečup,dobre premiešame,podlejeme vodou,prichutíme vegetou , ml.čiernym korením a polovicou bujónu.
Do omáčky vložíme opečené rezne a dusíme asi 20 minút.Pred dokončením rezne vyberieme,omáčku poprášime hladkou múkou zamiešame,aby sa neurobili hrčky radšej na dva krát,rozriedime na potrebnú hustotu a množstvo,prevaríme a vložíme rezne,prehrejeme.Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára