Potrebujeme:500g rybacieho filé,1 cibuľu,2 strúčiky cesnaku,soľ,ml.čierne korenie,1 lyžica posekaného kôpru alebo petržlenu,hladkú múku,olej
Príprava:rozmrazené filé nakrájame na menšie kocky a následne ponorným mixerom zľahka rozmixujeme/nie na kašu/.Pridáme soľ,korenie, na hrubom strúhadle nastrúhanú cibuľu,prelisovaný cesnak,vajce a kôpor.Dobre premiešame ak je zmes moc mokrá pridáme strúhanku.Vytvarujeme bochníčky/ lepšie menšie/,obalíme ich v múke a vypražíme.Ukladáme na papierovú kuchynskú utierku.Podávame so zemiakmi a dobrý je aj zemiakový šalát.Dobrú chuť.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára