nedeľa 28. marca 2010

Pangasius so zeleninou

Potrebujeme:400g pangusiusa,100g zeleru,1 zelenú papriku,1cibuľu,1-2 strúčiky cesnaku1 malý paradajový pretlak,soľ,bazalku,tymián,1 kyslú smotanu,hladkú múku,kôpor,olej
Príprava:pangasius rozmrazíme,osolíme,necháme odležať.Cibuľu nakrájame na tenké kolieska a orestujeme na oleji ,pridáme prelisový cesnak aby pustil arómu, po minútke na tenké rezance nakrájaný zeler a na tenko nakrájanú papriku,okoreníme bazalkou a tymianom,pridáme paradajkový pretlak/ak nemáš tak 2 lyžice kečupu/ podlejeme vodou a dusíme do mäkka,Do tejto zmesi vložíme rybky kyslú smotanu v ktorej sme rozhabarkovali trochu hladkej múky a krátko dusíme nakoniec pridáme posekaný kôpor a ak je to potrebné soľ.Uvaríme zemiaky a dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára