sobota 7. augusta 2010

Penne s údeným lososom,špenátom a paradajkami


Potrebujeme:300 g cestovín,120 g špenátu,8 cherry paradajok,100 g údeného lososa,500 g paradajkovej drte ,2 strúčiky cesnaku,2 kl.cukru,1 pl.balsamicového octu,1 pl.tymianu,soľ,mleté biele korenie,bazalka.
Príprava:1 kocku mrazeného špenátu Bonduelle dáme trochu rozmraziť,potom na panvici zohrejeme olej, pridáme pokrájaný špenát dusíme tak 3 minúty a odložíme na bok.Dáme variť cestoviny do osolenej vody pridáme sušenú bazalku.Do panvici dáme olej a opečieme plátky cesnaku,pridáme na polovice rozrezané cherry paradajky chvíľu spolu opekáme ,pridáme paradajkovú drť a ochutíme,balsamicom,cukrom,tymianom,soľou a korením.Nakoniec príde špenát, nakrájaný losos.Necháme krátko povariť aby sa spojili chute.Uvarené penne zmiešame s omáčkou a čerstvou nakrájanou bazalkou.Na tanieri posypeme parmezánom.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára