nedeľa 8. augusta 2010

Stredomorská rybacia polievka

Potrebujeme:200 g morskej ryby,400ml zeleninového vývaru,400 g neapolskej omáčky na cestoviny z obchodu,1 fenikel,2 malé cukiny,čerstvá bazalka,zakysanka, chilli omáčka.
Príprava:Fenikel pokrájame na jemno a pridáme do zeleninového vývaru,ktorý sme zmiešali s neapolskou omáčkou pomaly privedieme do varu.Následne pridáme cukiny nakrájané na kocky,spolu varíme 5 minút.Pridáme rybu nakrájanú na väčšie kocky,privedieme tesne pod bod varu a bez miešania udržíme teplotu,aby ryba bola hotová tak za 5 minút.
Opatrne vmiešame čerstvú bazalku.Môžeme ozdobiť zakysankou ktorú sme zmiešali s trochou chilli omáčky.Dobrú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára